Predaj, stavebné pozemky, 722 m2, Jamník 53,00 EUR/m2 navrhnúť cenu

PONÚKAME NA PREDAJ STAVEBNÝ POZEMOK NA LIPTOVE "IBV JAMNÍCKA VYHLIADKA"

v TUreality ponúkame na predaj stavebný pozemok s rozlohou 722m2 ktorý je podľa územného plánu určený na výstavbu rodinných domov v rámci projektu "IBV Jamnícka vyhliadka".
____________________________________________________________
Pozemok sa nachádza na rovinatom teréne v peknom, tichučkom prostredí mimo zastavaného územia neďaleko podtatranskej obce Jamník, ktorú obklopuje panoráma Západných a Vysokých Tatier s monumentálnym Kriváňom viditeľným priamo z pozemku. Na pozemok je prístup z diaľnice D1 do 2 minút. Naokolo je pokrytý lesným a trávnatým porastom s krovinami. Má dostatok slnka počas celého dňa vďaka ideálnej orientácii na všetky sv. strany. Je vhodný na stavbu rodinných domov, prípadne rekreačných objektov.
Ide o urbársky pozemok s nájmom na 2x 99 rokov, ku ktorému sa už aktuálne realizujú prípojky na Inžinierske siete a infraštruktúru.
___________________________________________________________
DÓLEŽITÁ INFORMÁCIA JE, ŽE vo vydanom rozhodnutí o umiestnení stavby "IBV JAMNÍCKA VYHLIADKA" (rodinné domy + technická infraštruktúra) ÚRAD zatiaľ OBMEDZIL VÝSTAVBU na 6tich pozemkoch medzi ktoré patrí aj táto parcela z dôvodu údajného "koridoru pre migráciu zvierat".
Z toho dôvodu hľadáme kupujúceho, ktorý hľadá pozemok kde by umiestnil objekt na ktorý nie je potrebné stav. povolenie (napr. mobilný dom). A perspektívne po vybudovaní a skolaudovaní sietí a infraštruktúry sa pokúsi vyriešiť v spolupráci s developerom spomínané obmedzenie.
IS budú normálne privedené ku pozemku, ako ku každému s povolením.
____________________________________________________________
Ing. Siete: - elektrina, vodovodná a kanalizačná prípojka, optický internet, ver. osvetlenie. V cene pozemku je aj geodetom vypracovaný výškopis a polohopis, prípadne štúdia "Ekodomu" - zo slamy.
____________________________________________________________
Občianska vybavenosť: najbližšia obec - Jamník a Lipt. Peter
____________________________________________________________
Lokalita, kde sa pozemok nachádza je z hľadiska cestovného ruchu zaujímavá pre trvalé bývanie v peknom prostredí, príp. rekreáciu so záujmom o lyžovanie (Permon, Vysoké Tatry, Poprad, Lučivná, Lopušná, smer Brezno: Čertovica, Barbora V. Boca, Smer Lipt. Mikuláš: Jasná - Nízke Tatry, + ďalšie menšie strediská na Liptove) termálne kúpaliská (Tatralandia, Gino-paradise, Aquacity Poprad...), turistika, cykloturistika, rybolov, yachting na Lipt. Mare, zber húb, poľovníctvo...atď.
____________________________________________________________
*** V cene kompletný právny servis, poradenstvo...atd. - INFORMÁCIE A OBHLIADKA S MAKLÉROM: ROBERT BELLA e-mail: bella@tureality.sk ***

  • Cena 53,00 EUR/m2 navrhnúť cenu
  • Vložené 1. 6. 2022
  • Číslo inzerátu AR-022S-1380630 (44408)

Kontaktovať makléra

Róbert Bella
Róbert Bella Telefón: +421413217800 E-mail: bella@tureality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu 
 
Kontaktovať
TUreality s.r.o. Hálkova 2761/33 01001 Žilina Telefón: 0948 777 027 E-mail: zilina@tureality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist